ДА ПОДАРИМ НАДЕЖДА ЗА КОЛЕДА!

Обръщам се към вас, ученици и учители, към вас родители, приятели, съседи, към всички жители на област Кърджали, които вярват, че благотворителността не се измерва само с левчета и стотинки, а с жестове на любов и внимание.

       И тази година областният управител ще спази традицията на Коледната благотворителна кампания. Ще я направим за тригодишния Георги Николов от Кърджали и 6-годишния Акай Юсуф от Миладиново. Гошко е роден с Лумбална Спина бифида и за своя кратък живот е претърпял четири тежки операции.  Той е чаровно и лъчезарно дете, което трябва да замине на скъпоструващо лечение във Франция, за да проходи. Надеждата на 6-годишния Акай пък е да отиде в Русия. Той има детска церебрална парализа и вродена катаракта. Детската онкология на Руската академия на медицинските науки му е изпратила покана да се включи в двегодишен курс на лечение, но за това са нужни пари, с които семейството му не разполага.  

         Казват, че щастието това са три неща – нещо да правиш, нещо да обичаш и на нещо да се надяваш. Аз се надявам вие да ме чуете и подкрепите!

         Нека всеки от вас се включи в настоящата коледна кампания така, както му повеляват сърцето и разумът. Използвайте своята мисъл, сръчност и слово, своята щедрост, фантазия и благородство, за да съберем пари, с които да помогнем на Гошко и Акай. Нека ги накараме да се почувстват специални.

 

Банковите сметки, на които ще бъдат набирани средства за Гошко и Акай, са:

 

Читалище „Обединение” – Кърджали

Първа инвестиционна банка – клон Кърджали

IBAN - BG 43FINV91501204222439

BIС - FINVBGSF

/тази сметка дава възможност за получаване на фактура/

 

Сдружение „Инициатива за развитие – Кърджали решава”

Първа инвестиционна банка – клон Кърджали

IBAN - BG 77FINV91501000134118

BIC  -  FINVBGSF

/тази сметка дава възможност за получаване на удостоверение за дарение/

 

Всяко дълго пътуване започва от една-единствена стъпка. Да я направим заедно и Бог да ни пази!

 

С уважение,

 

Иванка Таушанова

Областен управител